HTML

szakképzés.blog.hu

Minden, ami szakképzéssel, szakképesítésekkel, okj-val kapcsolatos. Ha ide tévedsz ne feledd a következő szavakat: egy ideig még erősen under construction...

Friss topikok

Keress szakképesítést a Google-lal!

2007.02.14. 14:49 Pimpa

Napjainkban már nagyon sok olyan kérdés van, ami egész egyszerűen és gyorsan megoldható a Google segítségével. Az internet elsőszámú keresőjéhez fordulunk, ha kíváncsiak vagyunk a moziműsorra, ha gyorsan meg akarjuk tudni, hogy hogy néz ki egy wombat, vagy ha épp nem tudjuk a választ a Legyen Ön is milliomos 40 milliós kérdésére.

A Google abban is segít, hogy gyorsan eljussunk azokra az oldalakra, amelyeken az egyes szakképesítések megismerhetők. Ha azonban igazán gyorsan és pontos eredményhez akarunk jutni, ajánlatos megfogadni a következő néhány tanácsot:
- Ha például a dekoratőr szakképesítés érdekel, a Google-ba "dekoratőr okj"-t írj! Az első találaton rögtön megismerheted a keresett szakképesítést.
- Ugyanígy sikerrel kereshetsz a legtöbb szakképesítés, például "borász okj", "raktáros okj", "parkolóőr okj" stb.
- A találatok között keresd a www.okj2006.hu oldalt, amely jelenleg az egyetlen olyan internetes rendszer, ami bemutatja az új Országos Képzési Jegyzék szakképesítéseit!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása